Участниците в Miss & Mr Grand Sea 2017 дефилираха по бански

При огромен интерес вчера премина втората среща на участниците в световния конкурс Miss & Mr Grand Sea 2017 с  15-членното международно жури. Десетки зрители на дефилето аплодираха представянето на кандидатите за гран при наградите, които излязоха на импровизирания подиум по бански костюми. В четири тура се представиха Мис и Мистър тийн и Мис и мистър над 18 години.

„Радваме се на небивал интерес от страна на гостите ни от София и Панчарево“, сподели собственичката на басейна, който беше препълнен, г-жа Златева.

„Атрактивни, изпълнени с красиви емоции, но и много старателни са в представянето си участниците“, сподели и рок звездата Роберта, която е член на международното жури и ще участва в гала сектакъла „Красотата с цел“ на Miss & Mr Grand sea София, които ще се състои на 24.06.17 в зала „Реймбоу плаза“ от 20 ч.

Днес, на 22 юни, пък претендентите ще представят спортни облекла.

1 Коментари

  1. One more thing that I would like to share at this place is that, doesn’t matter what you are using free blogging service however if you don’t update your web site on on a regular basis basis then it’s no more importance.