​София e домакин на конкурса Miss & Mr. Grand Sea 2017

От 19 до 25 юни София ще бъде домакин на световния конкурс за красота Miss & Mr. Grand Sea. В страната ще пристигнат представителите на над 45 държави, които ще се борят за титлата Miss & Mr. Grand Sea 2017. 
Престижният международен конкурс за красота, чиито победители днес са сред най-търсените модели на световният моден подиум, налага нови стандарти и се отличава от всички останали конкурси с уникалната си програма и редица предизвикателства пред участниците, за да излъчи най-достойните сред тях. 


Подарък към гостите и жителите на София на 20 юни ще бъде уникалното шествие на претендентите по пешеходната част на бул. „Витоша“, облечени в традиционни костюми, представящи тяхната държава, и съпроводени от български кукери. Обединени под каузата „Красотата с цел“, претендентите за титлата ще организират благотворителен търг-спектакъл на традиционни, уникални предмети за тяхната държава на 21 юни, когато ще покажат и своите таланти пред публика в удивителната градина на ресторант „Славия“, а средствата, събрани от аукциона, ще дарят за борбата с рака в България. 


Финалната вечер на 24 юни ще съчетае уникална програма от традиционни български танци, изпълнени от най-добрият ансамбъл за народни танци Master of the Dance, преплетени с дефилето на участниците. За невероятния външен вид на претендентите за титлата Miss & Mr. Grand Sea 2017 ще се погрижат топ гримьорите Борислав Соколов – Бони и Светлана Арсова, както и дизайнерката Моника Господинова, която ще облече дамите в конкурса с уникалните си тоалети.

7 Коментари

23 Trackbacks / Pingbacks

 1. Google
 2. pocket vagina
 3. best pocket pussy
 4. using a large dildo
 5. g gasm rabbit
 6. vagina dilator
 7. gay male toys
 8. dp penis ring vibrator
 9. gay men and jockstraps
 10. anal dildo
 11. double ended masturbator
 12. hire a skip bin
 13. SSRU
 14. bdsm gear
 15. the best vibrating panties
 16. school agenda
 17. Christine Reidhead, Founder and CEO of AfrikRising
 18. hot sexy stocking
 19. Togel Hongkong Online
 20. Julia Ann
 21. bdjobs apps download
 22. Intuit quickbooks download
 23. Pakistani Suits

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*