​София e домакин на конкурса Miss & Mr. Grand Sea 2017

От 19 до 25 юни София ще бъде домакин на световния конкурс за красота Miss & Mr. Grand Sea. В страната ще пристигнат представителите на над 45 държави, които ще се борят за титлата Miss & Mr. Grand Sea 2017. 
Престижният международен конкурс за красота, чиито победители днес са сред най-търсените модели на световният моден подиум, налага нови стандарти и се отличава от всички останали конкурси с уникалната си програма и редица предизвикателства пред участниците, за да излъчи най-достойните сред тях. 


Подарък към гостите и жителите на София на 20 юни ще бъде уникалното шествие на претендентите по пешеходната част на бул. „Витоша“, облечени в традиционни костюми, представящи тяхната държава, и съпроводени от български кукери. Обединени под каузата „Красотата с цел“, претендентите за титлата ще организират благотворителен търг-спектакъл на традиционни, уникални предмети за тяхната държава на 21 юни, когато ще покажат и своите таланти пред публика в удивителната градина на ресторант „Славия“, а средствата, събрани от аукциона, ще дарят за борбата с рака в България. 


Финалната вечер на 24 юни ще съчетае уникална програма от традиционни български танци, изпълнени от най-добрият ансамбъл за народни танци Master of the Dance, преплетени с дефилето на участниците. За невероятния външен вид на претендентите за титлата Miss & Mr. Grand Sea 2017 ще се погрижат топ гримьорите Борислав Соколов – Бони и Светлана Арсова, както и дизайнерката Моника Господинова, която ще облече дамите в конкурса с уникалните си тоалети.

7 Коментари

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*