11 секс игри за още повече страст в леглото


Лесно е сексът да стане рутинен – особено предиграта.

Секс игрите, които ти предлагаме ти даваш възможност да се концентрираш върху чувственото пътешествие, с крайна точка град Огромен оргазъм.

1. Бомба със закъснител

Трябва ти: часовник с таймер.

Как се играе: Изберете времеви интервал – 20 минути, например. Колкото и време да изберете, използвайте го за да се „дразните“ с целувки, докосвания и каквито други средства използвате за форплей. Каквото и да правите, не допускайте да има проникване, докато уреченото време не изтече.

Защо: повечето двойки са преврънали предиграта в скучно занимание, което просто трябва да се мине, за да се стигне до същинската част. Условията на „Бомба със закъснител“ ви карат да обърнете повече внимание на ласките си, нажежавайки настроението на макс. С времето ще ставате все по-креативни с похватите си.

2. Невиждащото око

Трябва ти: шал, вратовръзка или кърпа.

Как се играе: Завържи очите му. Заведи го до леглото или друга място, по твое желание. Започни да го съблазняваш – бавно, безмилостно, сластно – така, както ти харесва. Всичко е в твои ръце. Нека възбудата му те води.

Защо: това, че той не вижда какво става по време на секс има две основни преимущества – липсата на едно от сетивата драматично усилва чувствеността на останалите, особено допира. От психологическа гледна точка, това засилва чувството за безпомощност, което също е възбуждащо. И двете са мощен афродизиак.

3. Ти си моят затворник

Трябва ти: четири вратовръзки или белезници от секс магазина, легло (препоръчително с рамка).

Как се играе: остави го да те върже и прави с теб каквото си иска.

Защо: има нещо особено еротично в това да си напълно безпомощна и да нямаш контрол върху ситуацията. За повече разнообразие, сменяйте начина на завързване – над главата, зад гърба и т.н.

 

4. Непослушното момиче

Трябва ти: Четка за коса или просто ръцете му.

Как се играе: Кажи на партньора си всички лоши неща, които си извършила днес. (Не си пазарувала за вечеря, скарала си се с шефа или каквото друго ти хрумне, дори да е лъжа.) После коленичи и го остави да те напляска за наказание.

Защо: напляскването създава сладко, щипещо усещане, което се комбинира отлично с останалите възбуждащи ласки по време на секс.

5. Почти като на плажа

Трябва ти: голяма хавлиена кърпа и бутилка олио за масаж.

Как се играе: Постели кърпата на пода или върху леглото, след което се редувайте да се мажете и масажирате с олиото. После се повъргаляйте малко… и чакайте да ви дойде музата за секс (което няма да трае дълго).

Защо: няма да повярваш каква е разликата в чувствителността на кожата, когато и двете тела са добре намазани с лубрикант. Разбира се, навсякъде ще стане мазно, но си заслужава. Само внимавай със съставките в олиото – ментата и евкалиптът не са подходящи за интимната зона.

6.Нетипично бръснене

Трябва ти: ножица, самобръсначка и пяна за бръснене.

Как се играе: Партньорът ти трябва да обръсне интимната ти зона. Първо, вземи си гореща вана или душ, за да омекотиш кожата предварително. После, използвай ножици, за да скъсиш косъмчетата. Накрая, легни на предварително постланото с кърпа легло, подай на партньора си самобръсначката и пяната и го помоли да свърши задачата вместо теб. Първоначално е плашещо, но ако той е внимателен ще се разминеш без никакви порязвания.

Защо: това е много интимно занимание, което обикновено правиш сама. За партньора ти обаче, това е новост, а и действа супер възбуждащо, защото се докосва до интимните ти части, но не за да те възбуди, а със съвсем различна цел.

7. Мръснишки карти

Трябва ти: тесте с карти и таймер.

Как се играе: определете значението на всяка карта. Купите означават „целувка“, спатиите „орален секс“, карите „стимулация с ръце“, пиките „масаж“. Числото на картата обозначава колко секунди трябва да се отдели да се направи определеното действие. Редувайте се да теглите карти и изпълнявате условията.

Защо: вълнуващата игра ще разнообрази предиграта и ще ви остави да искате много, много повече. Разнообразете я, като удължите времето – вместо секунди, числата могат да се броят за минути.

8. Обявявам война

Трябва ти: ти, партньорът и евентуално възглавница.

Как се играе: Започнете борба с гъделичкане или бой с възглавници. Който загуби трябва да изпълни сексуално желание на другия.

Защо: съревнованието действа възбуждащо, не само за мъжа, но и за теб.

9. Отвори уста, затвори очи

Трябва ти: само ти и любимият ти.

Как се играе: Помоли партньора ти да легне по гръб, да отвори уста и затвори очи. След това почни да го съблазняваш, като поставяш различни части от тялото ти в устата му. Нека ги облизва, засмуква, целува – негов избор. После сменете местата.

Защо: освен че е крайно еротично за него да целува тялото ти, очакването какво „ястие“ ще му поднесеш засилва усещанията.

10. Торбичка с изненади

Трябва ти: една платнена торба, любимите ви секс играчки и нещо за завързване на очите.

Как се играе: Сложете всичките си любими секс играчки в торбата. Един от вас трябва да бъде със завързани очи, да бръкне вътре и да извади играчка. Това е играчката, която ще използвате за предиграта тази вечер.

Защо: секс играчките са супер, но понякога не ви е възможно да решите коя да използвате. Оставете това на шанса.

11. Хвърлете зара

Трябва ти: два зара.

Как се играе: Определете на всяка стойност на зара определен сексуален акт (запишете на лист, за да не забравите кое какво е). Може едното да е той да отърква пениса в гърдите ти,а другото – да те оближе отдолу. Играта не приключва, докато не са ви се паднали всички числа.

Защо: Това също ще ви провокира да прекарате повече време в предигра.

 

3 Коментари

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*