Признаци,че той е МЪЖЪТ.

 

Това са признаците, че си намерила любовта на живота си!

Перфектни мъже не съществуват, но има такива, с които можеш да минеш през огън и лед. Как да разбереш, че мъжът ти наистина заслужава титлата „най-добрият на света”? Cosmo откри десетте признака.

До него винаги се чувстваш обожавана

Никога не ти позволява да забравиш, че ти си чудото на живота му. Постоянно ще ти напомня за чувствата си и няма нито за секунда да те остави да се съмняваш в тях. Защото мъжът, който наистина обича и е привързан към жента, ще го доказва не само с думи, но и с действия.

 

Винаги ще те подкрепя

Мъжът, който те обича, никога няма да се усъмни в собствените ти сили, идеи, желания и красота. Ще те подкрепя и съветва, а и ще ти помогне да осъзнаеш последствията от избора си.

Основната му задача е да направи живота на любимата си жена щастлив и безопасен.

Вдъхновява те и те мотивира

Мъжът винаги вдъхновява жена си преди всичко чрез собствения си пример. Той не се страхува да се бори за място под слънцето. Показва ти, че може да има провали, но успехът ще дойде само при тези, които го заслужават. И той знае, че ти го заслужаваш.

Продължава да се развива

Ако преди пет години най-голямата му мечта е била да си купи собствено жилище извън града, то сега той се цели в ръководните постове на крупна компания, избира си нова кола и проучва най-яките места за почивка. Когато си до него знаеш, че заедно можете да постигнете всичките си цели, затова и не се страхуваш да мечтаеш.

Спечелва доверието ти

Доверието е един от елементите за създаването на здрава романтична връзка. Без доверие не може да има и любов, затова е важно не само веднъж да те спечели, но и да те задържи. Мъжът ти го знае и се старае ти да се чувстваш комфортно и уверено, когато си до него.

Винаги ти казва, че си прекрасна

Невероятна, красива, чудесна, очарователна – всичко това по твой адрес. И знаеш, че наистина мисли така! Искрящите му очи, нежните му ръце и топлите му думи не могат да лъжат, нали? Не е от значение дали си с анцуг или изящна рокля – за него винаги изглеждаш великолепно! Пази този мъж, безценен е.

Отнася се към желанията ти с внимание

Може би само ще се усмихне иронично на изказването ти „Хайде да летим до Марс”, но никога няма да пропусне възможността да чуе земните ти желания. Споменала си, че отдавна искаш да отидеш в новото кафе? Задължително ще запомни и скоро ще ти предложи да отидете там заедно. Той прави дребни неща, които са важни за теб.

Мъжът действа повече, отколкото говори

Да седи и да разсъждава за любовта може всеки глупак. Но да създаде здраво семейство и да стане негова глава и опора може само любящият мъж, който действа. И ти го уважаваш за това, че изпълнява обещанията си и не говори празни приказки.

Никога не е груб с теб

Всички двойки претърпяват конфликти и разногласия, но мъжът ти никога няма да започне да те обижда, накърнявайки достойнството ти. По никакъв начин няма да ти причини болка: нито физически, нито морално. Зрелият и любящ мъж ще се старае да реши проблема, съхранявайки мира, любовта и уважението във връзката.

Когато си с него, можеш да си себе си

И няма да го лъжеш, че са те задържали на работа, макар че се мотаеш с приятелки. Знаеш, че за него е важно да те направи щастлива и ще му отговаряш със същото. Не се срамуваш от тялото си, недостатъците си или от смешните истории, които са ти се случвали. Той винаги ще остане до теб, а ти не се страхуваш от нищо, когато имаш такъв мъж до себе си.

11 Коментари

 1. Skype has opened its web-based customer beta on the world, soon after
  introducing it broadly inside the United states and You.K.
  before this calendar month. Skype for Web also now supports
  Linux and Chromebook for immediate online messaging interaction (no video and voice but,
  individuals demand a connect-in installment).

  The expansion of your beta adds help for a longer listing of languages to
  aid strengthen that global functionality

 2. Autoliker, facebook auto liker, Auto Like, auto liker, Increase Facebook Likes, Status Auto Liker, auto like, Status Liker, Working Auto Liker, autoliker, autolike, Photo Auto Liker, Autoliker Facebook, Facebook Auto Liker, Autoliker, Facebook Liker, Auto Liker, Photo Liker, Facebook Autoliker, Fb Autoliker

 3. ปั้มเพจ, ไลค์เพจ, เพิ่มไลค์เพจ ราคาถูก, ปั้มไลค์เพจ, ปั้มไลค์แฟนเพจ, ปั๊มไลค์แฟนเพจ, ปั๊มไลค์เพจ, เพิ่มไลค์แฟนเพจ, ปั๊มไลค์เพจ, ปั๊มไลค์เพจ facebook, เพิ่มไลค์เพจ

 4. รับจ้างกดไลค์, ปั้มไลค์ราคาถูก, ปั้มไลค์รูป, กดไลค์รูป, ปั้มไลค์เพจ Facebook, เพิ่มไลค์, เพิ่มไลค์แฟนเพจ ราคาถูก, ปั่นไลค์, จ้างเพิ่มไลค์, ปั้มไลค์เพจคนไทย, Pump Like, ปั้มไลค์มือถือ, ปั้มโพสต์, Add Like Fanpage, ปั้มไลค์รูปเฟส, ปั้มไลค์รูป Facebook, รับทำไลค์แฟนเพจจำนวนมาก, รับทำเพจเฟสบุ๊ค, เพิ่มไลค์เพจ, บริการปั้มไลค์แฟนเพจฟรี, ปั้มยอดไลค์เป็นคนไทย 100%, ไลค์แฟนเพจ, ไลค์แฟนเพจได้สูงสุดหนึ่งล้านไลค์, รับไลค์แฟนเพจ, ซื้อไลค์แฟนเพจ, รับจ้างปั้มไลค์, กดไลค์, จ้างปั้มไลค์, Auto Like, รับเพิ่มไลค์แฟนเพจเฟสบุ๊ค, Like Fanpage, เพิ่มไลค์แฟนเพจ, ปั้มไลค์ทั่วไป, รับทำเพจสินค้าพร้อมยอดไลค์, ปั้มไลค์ฟรี, เพิ่มไลค์คนไทย, ปั้มเพจ เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการยอดไลค์เพจเพจเยอะๆ, รับจ้างเพิ่มไลค์, เพิ่มไลค์ฟรี, ปั้มไลค์ง่ายๆ, ไลค์แฟนเพจราคาถูก, ปั้มรูป, โกงไลค์, รับปั้มไลค์เพจ, รับเพิ่มไลค์, การเพิ่ม Like เป็นการเพิ่มโอกาสทางการขายสินค้าของคุณนั่นเอง ด้วยงานบริการเพิ่มไลค์แฟนเพจระดับมืออาชีพ ประสบการณ์การทำงานหลายปี, ปั้มไลค์สถานะ, ปั้มไลค์เฟสบุ๊ค, รับเพิ่มไลค์แฟนเพจ เป็นการโปรโมทแฟนเพจ เพื่อเพิ่มยอดขายสินค้าได้, เพิ่มไลค์เพจ ราคาถูก, รับไลค์ครบวงจรทั่วไทย, บริการเพิ่มไลค์แฟนเพจฟรี, ปั้มไลค์ครบวงจร, จ้างกดไลค์, เพิ่ม Like, บริการเพิ่ม Like ให้แฟนเพจของคุณ โดยทีมงานระดับมืออาชีพ ในระยะเวลาอันสั้นและราคาถูก รับประกันไลค์จากคนไทย 100%, ปั้มไลค์ Facebook, บริการเพิ่มไลค์เฟสบุ๊คให้แฟนเพจ, รับ Like Fanpage, ไลค์แฟนเพจเฟสบุ๊ค, แฟนเพจพร้อมยอดไลค์, ปั้ม Like ฟรี, ปั้มไลค์, ไลค์เพจ, จ้างไลค์, รับสร้างแฟนเพจพร้อมยอดไลค์, กด Like, ไลค์คนไทย 100%, Up Like Fanpage, ปั้มไลค์เพจฟรี, ปั้มเพจ, บริการปั้มไลค์ฟรี, จ้างไลค์รูป, ปั้มไลค์แฟนเพจ, กดไลค์แฟนเพจ, ปั้มเพจเฟสบุ๊ค, รับทำไลค์ครบวงจร, รับเพิ่ม Like Fanpage Facebook ราคาพิเศษ เหมาะสำหรับผู้ที่ต้องการเพิ่ม Like Fanpage ให้ดูเป็นความน่าเชื่อถือของร้าน, รับปั้มไลค์รูป, ปั้มไลค์ ในโทรศัพท์, ปั้มไลค์เพจ

 5. ปั้มไลค์คอมเม้น, ปั้มไลค์, ปั้มไลค์รูปภาพ, ปั้มไลค์แฟนเพจ, Auto Like, ระบบเพิ่มไลค์, ออโต้ไลค์, แฮกไลค์, Hack Like Facebook, เว็บปั้มไลค์

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*