Най-красивата рокля на 2017-Звезден блясък

След като ви запознахме с 10 от най-актуалните модни тенденции за 2017 е времеда разгледаме от близо най-бляскавата от тях.

С празнуването на 21-вия си рожден ден американският модел и телевизионна звезда Кендъл Дженър се вдъхнови от милионерската наследница – Парис Хилтън и  облече рокля изцяло изработена от метален плат обсипан от камъни „Сваровски“ и върна спомените налагайки един изключително лъскав и красив тренд.

Дизайнерите не закъсняха и започнаха да създават всевъзможни дрехи и аксесоари от луксозния плат „Сваровски Кристъл Меш“

 

Кристъл мешът представлява метална мрежа от кристали, като едно парче с размери 50 см х 20 см струва от 564 евро до 864 евро в зависимост от желания цвят. И това са цени без ДДС.
Роклята,която сияе върху самата Кендъл е дело на австралийският дизайнер Ализа Марианка под името неговия собствен бранд вдъхновен именно от кристалите- Zahli Crystal Coture. Невероятното бижу е на цена от 10 хиляди австралийски долара,което е приблизително 14 хиляди лева.


Сред  кристалните дрехи и аксесоари са творения на брандове като Версаче, Шанел, Филип Плейн,но има и доста ненашумели дизайнери,които се опитват да се наложат чрез луксозната тенденция,като правят бралетки,бикини,чокъри,жартиери и други наподобяващи и по-достъпни аксесоари.

 

4 Коментари

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*